Sain haasteen Vilin verstaalta ja vaikka en näistä tällaisista kovin välitä, niin yritän tällä kertaa kuitenkin. Jo heti sana mielihyvä on minusta vieras, mutta samaa kai se tarkoittaa, kun ajattelen mikä tekee minut iloiseksi, mitä pidän tärkeänä ja mistä pidän. Nitä pitäisi keksiä 10 kpl... huh. 

1. Minulle tärkeää on ensisijaisesti oma ja läheisteni terveys, kuten tyttäreni, veljeni ja vanhempieni. Se ei aina ole ollut itsestään selvyys.

2. Askartelu on aina ollut se henkireikä/vastapaino työlle, mutta vaikka siitä on tullut työ, niin ilo tehdä ei ole hävinnyt mihinkään. Harrastukseen vaan pitää oppia suhtautumaan erilailla, kun sillä saa myös leivän pöytään. Silti se onnistumisen ilo on ja pysyy.

3. Myös minut tekee iloiseksi se, että joku muu oppii jotain uutta askartelusaralla, varsinkin, jos on ollut epäileväinen, että voisiko onnistua. 

Nyt jää näitä loppuja mietimään, koska mun pitää lähteä askartelutapaamiseen. Palaan tähän myöhemmin tänään.

Edit. Hiukan tuli mutkia matkaan tähän päivään, mutta vihdoin ehdin jatkamaan... vaikka kaikki 10 kpl saattaa kyllä olla liikaa näin yhtenä päivänä ;-D

4. Leipominen on kuin askartelu, se on aina ilo. Meillä leivotaan usein leipää, sämpylöitä, suolaista tai makeaa piirakkaa ja mokkapaloja. Leipominen on rentouttavaa ja aika usein meille eksyy tuttuja, joita varten on hyvä olla tarjottavaa. 

5. Lukeminen. Tämä oikeastaan olisi kuulunut listan kärkipäähän, on se nin tärkeää ja mukavaa. Mä luen joka ilta jotain ennen nukkumaan käymistä, että saan nollattua päivän tapahtumat ja jotain muuta mukavaa ajateltavaa ennen nukahtamista. Unia tosin en yleensä näe tai ainakaan muista.

6. Minä... saada olla oma itsensä, kaikkine vikoineni... olen varsin tyytyväinen elämään yleensä.