Olen nyt varannut kalenteriani tälle loppu vuodelle ja järjestän kotonani kolme korttikurssia.
Sunnuntaina 30.11. klo 12-16
PERUTTU!!!

Lauantaina 18.10.
(syyslomavko) klo 14-18
Kurssi on täysi.

Sunnuntaina 19.10. (syyslomavko) klo 14-18
Kurssi on täysi.
 

Kurssilla voidaan leimata eri leimasimilla (Esim. hÄnglar & stÄnglar, Magnolia, Inkadinkado ja Penny Black) ja värittää niitä Distress Ink -musteilla, akvarellikynillä jne. Tai voidaan tehdä itse kuviopapereita leimaamalla ja vesiliukoisia värejä hyödyntäen.
Kurssin hinta on 25e/hlö, perhealennus -20%. Mukaan mahtuu 4 ensiksi ilmoittautunutta. Kurssilla saat käyttää leimasimia, värejä ja testata Bigshotia eri valmistajien stansseilla erilaisille materiaaleille ja paikalla on myös mahdollisuus ostaa askartelutarvikkeita.

Sitovat ilmoittautumiset minulle vain sähköpostilla satiininauha at gmail.com. Muista mainita kumpaan päivään haluat mukaan tai jos haluat mukaan ja kumpikaan päivä ei sovi, niin ehdota jotain sinulle sopivaa ajankohtaa.

Jokaiseen kurssiini sisältyy pieni kurssipaketti, jolla lähdetään liikkeelle. Eli jokaisen saa muutaman erilaisen/vahvuisen akvarellipaperin, taustapaperin, neliökorttipohjan ja jotain pientä extraa kurssilla käytettäväksi ja kotiin vietäväksi. Lisäksi meillä on kahvitarjoilu, joka sisältyy kurssimaksuun.
Jos sinulla on oma säiliösivellin, niin ota se ja iloinen mieli mukaan. Tervetuloa!