Ajattelin nyt kertoa teille, että miksi en ole tehnyt yhtään askartelujuttua kolmeen päivään.
Torstai-iltana mä tyhjensin mun makuuhuoneen askartelutarvikkeista ja kannoin ne olohuoneeseen tehden kamalan kaaoksen. Osa meni jo siinä vaiheessa roskiin, kun en niitä jaksanut katsella enää.
Löysin sitten sitten mappihyllyni reunasta post it -lapun, jonka olen joskus kauan sitten saanut
1066444.jpg
Kyse on siis Finnstamperin Sarista, joka on palkinnut minut ollesani hänen tuhannes asiakas.
Eilen sitten Mamma toi minulle jo viikko sitten hankkimani hyllyt ja pöytälevyn ja eilinen ja osa tästäkin päivästä meni järjestelyyn. Vielä tarvitsen 4 uutta hyllylevyä, että saan kaikki tavarat haluamallani tavalla. 
Tässä hiukan esi makua...
Nauhat laitoin seinälle näin, sain vinkin tähän Mayn blogista.
1066461.jpg
Nauhan pätkiä ja kukkasia pöydällä
1066469.jpg
Koko pitkä pöytä tai no kannettavan tietokoneen jätin kuvasta pois. Nyt mahdutaan molemmat Riiivön kanssa tähän rinnakkain ja BigShot on samassa huoneessa mun kanssa.
1066463.jpg
Tässä kulmaus, kaikki tärkeimmät ihan käden ulottuvilla. Hyllyä riittää kattoon asti, mutta pari uutta hyllylevyä puuttuu, joten jätin ne kuvaamatta.
1066466.jpg
Mappihyllyihin on lisätty lisää hyllylevyjä ja lisätään vielä, mutta tässä kuvat niistä kolmesta... nämäkin ovat liki 2 metriä korkeita, joten osa kuvasta puuttuu.
Stanssit sain yhdelle hyllylle, kuvioleikkurit toiselle ja papereille jäi vielä tilaakin hyllyille, vaikka yritin värien mukaan niitä laittaa.
1066475.jpg

1066476.jpg
Lipastojakin on parit kappaleet, joten niiden laatikoiden sisältöä...
Paperia tuntuu olevan, vaikka aina sitä ei muista ;-D
ovaaleja kartonkeja, sydämiä ja neliöitä
1066471.jpg
Soiroja kahdessa eri laatikossa
1066472.jpg1066474.jpg
Nyt alkaa kuitenkin urakka olla siihen malliin valmis, että voin lähteä saunaan hyvillä mielin. Ehkä tänään saan jotain askarteluakin aikaan...