Photobucket

Niin sitä startatiin lauantaina Orimattilan Kehräämölle, autoa pakattiin jo torstaina, kun pe ilta oli pyhitetty jääkiekolle ja lauantai aamuna startattiin klo 6:05. Tässä siis auto torstaina, tilaa vielä neljälle matkustajalle ja meidän vaatteille ja askartelukamoille. Papan komentti oli, että tarttee vissiin vaihtaa isompaan autoon... ja jo 2 vuotta sitten tämän ostaessani sain kyselyitä, että mihin tarvitsette kahdestaan noin ison auton, johon Riiviö vastasi, että äidillä on niin iso ego... ;-D

Photobucket

 Tässä ollaan jo kaikki koko viikonlopun väki ehditty paikalle ja esittelykierros menossa, kuvat saa klikattua isommiksi. 

Photobucket Photobucket

 Demoilin paikalla Gelly rolleja ja vähän mitä nyt kyseltiin

Photobucket Photobucket

 Tämä pöyti voitti mielestäni "eniten tavaraa paikalle tuoneet" -tittelin, siis jos minua ei lasketa ;-D

Photobucket

Anu piti paikalla kalenteripajan, tässä tuotoksia

Photobucket

ja tässä kranssipajan valmiit työt 

Photobucket

Tehtiin myös paljon muuta, niin omatoimisesti kuin ohjatusti. Aika kului kuin siivillä ja hauskaa oli. Orimattilan sanomista käytiin tekemässä juttua meistä myöskin tänään, pitäisi näkyä tiistain lehdessä. 

Yövyimme Hotelli Teltassa, joka sijaitsee Kehräämön yläkerrassa. Hotelli pieni ja hauska, olin varannut koko hotellin meidän käyttöömme. Huoneet olivat kuin telttoja, mutta ei sentään kangasta.

Photobucket Photobucket

Suihkutilat olivat hauskat

Photobucket Photobucket

Lisäksi meidän seuraamme eksyi eräs outo lintu, tunnistatko? 

Photobucket

Kiitokset kaikille mukanaolijoille, Anulle, Klemmarikellarille, Kahdeksannelle taivaalle ja erityisesti Piialle ja tytöille. Alan katsella kalenteria seuraavaa kertaa varten ;-D

Lisäksi kiitos sponsoreillemme Marianne Designille, Sinellille ja Taikalehdelle.