Edit. Arvonta on suoritettu, kiitokset kaikille osallistuneille ja erityisesti niille, jotka lähettivät kortit minulle. Onnetar suosi tällä kertaa korttitelineen muodossa Zirkonellaa ja vaikka kauniita kortteja oli vino pino, niin yksi erottui joukosta tällä kertaa ja yllätyspussin saa Ritva. Onnittelut voittajille!!

Miljoonakisan arvonnat aloitetaan huomenna klo 9:00 ja vain kommentoimalla joka päivä, osalistuu arvontoihin.

Edit. Nostetaanpas tätä hiukan ylemmäs... Todella hienoja kortteja on jo tullut postissa, kiitos niistä. Aikaa osallistua on vielä. Aloitetaan muut juhlat sitten tämän perään...

 

Miljoona lähestyy kovaa vauhtia, ehkäpä jopa kovempaa kuin ajattelin alkuun... joten aika aloitella juhlinta jo...

Haastan teidät tekemään onnittelukortin, joka olisi minun näköiseni.

Ei niitä tarvitse minulle lähettää, mutta toki halutessaan saa myös niin tehdä, mikään ei ole niin ihanaa kuin saada postia.

Aikaa osallistua tähän haasteeseen on 25.3.2012 klo 20:00 saakka ja kaikkien osallistujien kesken arvon lahjoittamani kartonkisen korttitelineen... tämän voi koristella itselleen sopivaksi ja jos ei kortteja halua/tarvitse tässä säilyttää, se sopii myös hyvin pienille paperikoille tms. 

Eli ensin osallistut haasteeseen, sen jälkeen otat siitä kuvan ja teet asiasta postauksen TaavaNaisen Miljoonahaaste. Kommentoi tähän postaukseen linkin kera. Muista myös sähköpostiosoitteesi.

Jos sinulla ei ole blogia ja haluat osallistua, laita kuva joko linkkinä valokuvagalleriasta tai lähetä sähköpostilla satiininauha at gmail.com.

Palkitsen myös mielestäni kauneimman kortin yllätyspussukalla, mutta korttitelineen voi voittaa kuka vaan haasteeseen osallistunut. Arpaonnea kaikille!