Ihan vielä ei miljoonan kävijän raja ole täynnä, mutta nyt aloitetaan... osallistua voit joka päivä jättämällä kommenttia päivän arvontaan, joihin eri yritykset ovat lahjoittaneet palkintoja. Eli vain tämän päivän kommentit osallistuvat tämän päivän arvontaan, joten muista käydä joka päivä ;-D Juhliessa menee ainakin tämä viikko...

Tähän arvontaan on aikaa osallistua 26.3.2012 klo 23:59 saakka jättämällä kommenttia sähköpostiosoitteen kera, arvonta suoritetaan yleensä seuraavana päivänä joitakin poikkeuksia lukuunottamatta.

Ensimmäisenä aloittaa Villakeiju ja heidän palkintonsa näyttää tältä:

Photobucket

 ja jokaiselle kauppiaalle olen antanut mahdollisuuden kertoa hiukan itsestään...

Photobucket

Askartelukaupan perustaminen oli unelma, josta tuli totta 1.8.2009 kun perustin Villakeijun, askartelutarvikkeiden verkkokaupan sekä pienen kivijalkamyymälän Siilinjärvelle. Askartelu on aina ollut itsellenikin rakas harrastus, mikä antaa siivet työlleni Villakeijussa=)


Yrityksen perustaminen oli siis haave joka jo toteutui, mutta Villakeiju katsoo myös pidemmälle tulevaisuuteen ja yhteiskunnan ”tilanteeseen” -kantavana haaveena on myös, että joskus tulevaisuudessa kun yritys on pyörinyt vakaasti vuosia, niin toivon Villakeijusta riittävän resursseja myös tukemaan ihmisten jaksamista arjessa askartelun ja yhdessäolon avulla.



Villakeijun tuotevalikoima on keskittynyt korttiaskarteluun, joista tärkeimpiä tuoteryhmiä ovat stanssit, kuvioleikkurit, paperit, leimasimet, pikkukoristeet ja nauhat.


Villakeijusta löytyy paljon muutakin korttiaskartelutarvikkeiden lisäksi, joten olet sydämellisesti tervetullut tutustumaan tuotevalikoimaan

verkkokaupassa tai myymälässä!=)


Terveisin Johanna      villakeijuinfo( a )gmail.com