Tässä muutamia kurssiaiheita, joita voin järjestää Hakunilassa, Itä-Vantaalla. Varaa aika itsellesi tai ryhmällesi. 

Leimailun eri tekniikat

Kurssilla käydään läpi muutamia eri leimailun tekniikoita, joiden avulla voit sitten kotona valmistaa korttisi yms. Emme saa kurssilla aikaan yhtään ainoaa korttia, se ei ole edes tarkoitus. Mukaan tarvitset vain muistiinpanovälineet ja halutessasi kameran. Materiaalit sisältyvät kurssimaksuun. 

Kukkaoksa- tai ruusukurssi

Kurssilla opettelemme käyttämään helmihyrrää ja sen avulla valmistamme siemenhelmistä joko kukkaoksan viidella kukalla tai yhden ruusun. Kurssimaksuun sisältyy materiaalit. 

Korukurssi 

Korujen teon peruskurssi; lukon kiinnittäminen, lenkkien teko. Voit valmistaa kurssilla kaula-, korva- ja rannekoruja. Materiaalit eivät sisälly hintaan, mutta voit tuoda omia tullessasi. Pyydä lista käytettävistä materiaaleista ilmoittautumisen yhteydessä. 

Korukurssi kierrätys

Käytetään mielikuvitusta ja tehdään koruja napeista, helmistä purkaen tai korjaten vanhaa. Materiaalit eivätr sisälly hintaan, mutta voit tuoda omia tullessasi.

Bigshot 

Käydään läpi mitä stansseja voidaan käyttää Bigshotissa/Vagabondissa ja miten. Kurssihinta ei sisällä materiaaleja, mutta voit tuoda niitä tullessasi. Pyydä lista ilmoittautumisen yhteydessä. Jos sinulla on oma kone, niin ota se mukaan, kurssilla on käytettävissä vain 2 konetta. 

Kranssikurssi

Kudotaan kranssi paperinarusta ja tehdään siihen koristeet esim. nahasta. Kutomisosuuden voi myös tehdä etukäteen, ohjeen saa sähköpostilla. 

 

Kaikilla kursseilla on kahvitarjoilu, ilmoitathan allergioistasi etukäteen tai ota omat eväät. 

Lisäksi kursseilla on myytävänä tarvikkeita, maksu käteisellä tai Master/Visa.

Ilmoittautumiset ja kysymykset osoitteeseen [email protected]. Laitathan viestin otsikkoon kyseisen kurssin päivämäärän, kiitos.

Jos et löytänyt sopivaa kurssia itsellesi ja kavereillesi, niin tarjontaa kursseista löydät täältä. Kysy tarjous.