Tämä viikko on ollut aikamoista pyöritystä, mutta ehdittiin me vielä Tallinnaankin, ihan vaan päiväristeilylle. Samalla risteilyllä oli neulojia 40 hengen ryhmä ja muutama muukin, laiva oli myyty loppuun. 

Me olimme autollani liikkeellä, joten hurahdettiin Rocca al Mareen, joka on iso, suorastaan valtava kauppakeskus noin 10 km satamasta. Siellä on jos jonkinlaista kauppaa ja olin saanut myös vihiä aiemmin, että myös askartelukauppa sieltä löytyy... meidän neidin suosikkeja oli Esprit ja New Yorker ja totta, toisessa kerroksessa on askartelu-/taidetarvikekauppa Kunst & Hobi Galerii

Jos et ole reissussa omalla autolla, kuten minä, niin pääset paikalle myös satamasta Prisman bussilla, joka on ilmainen. Katso aikataulu täältä.

Kauppa löytyy, kun menet kauppakeskuksen ensimmäisestä ovesta, McDonaldsin puoleisesta päädystä, sisään ja liukuportaita toiseen kerrokseen. portaista ensin hiukan suoraan ja sitten vasemmalle... ehkäpä 20-30 metriä. 

Valitettavasti mulla ei ollut kameraa mukana, eli kuvaa kaupan ikkunasta ei ole. 

Ostin tällaiset leimasimet, hinta naurettava 4,85e/kpl

Photobucket

 ja kimaltavaa kohovoidetta

Photobucket

 Sabluunoita, jotka ovat tarramaisia.

PhotobucketPhotobucket

Photobucket

Ja vielä silityskoristeille mallikuvia, joita voi hyödyntää korteissa tai vaatteissa.

Photobucket

Kauppa on pieni, mutta ihan mielenkiintoinen kokemus. Itse ainakin olen valmis sinne myös uudelleen. Siellä käy myös luottokortti.