Martha on tehnyt uusia leikkureita, joihin vallan ihastuin. Ostin eilen (26.2.) nämä kaksi, mutta täytyy nyt katsoa ne muut muodot vielä läpi...

Photobucket

 Tällä leikkurilla pääsee esim. keskelle paperia tai vähän syvemmälle kuin normi leikkureilla. Eli alaosa on magneetilla kiinni ja se irrotetaan. Lauta paperi alaosan ja yläosan väliin ja paina. Myös leikattu osa on käytettävissä jälkeen päin, toisin kuin Fiskarsin vastaavassa leikkurissa.

Photobucket

 Yksi kulma on erilanen ja se pitää olla aina kohdakkain, jotta leikkaaminen onnistuu. Magneetit tosin hylkivät toisiaan, jos laittaa vahingossa väärin.

Photobucket

 Näitä myy Klemmarikellari ensi viikolla, jos vielä jää tänään myymättä... muuten joudut odottamaan hiukan.

Edit. 16.4.

Sain tänään Fiskarin ikkunaleikkurin ja pitihän näitä sitten verrata oikein antaumuksella.... Leikkuri näyttää kasattuna tältä

Photobucket

ja kaikki irrotetut osat näin

Photobucket

 Magneetti antaa liikuttaa paperi ja kun leikkurin saa irti, on kohdistaminen helppoa, jos haluaakin tehdä isomman ikkunan. Tämän takia irti leikattu pala saa 3 reikää, koska sillä varmistetaan paperin paikallaan pysyminen. Ensimmäinen "krunks" on reiät paperiin ja kun painaa samalla kertaa syvempään, toinen "krunks" ääni lävistää paperin, max 210g. Ei kannat tehdä pumppaavaa liikettä. Marthan leikkurin kohdistaminen ei ole näin helppoa.

Photobucket  Photobucket

Eli ikkuna voisi olla vaikka muodoltaan tällainen tai mahdollisuus jatkaa tätä lisää

Photobucket

Fiskarsin leikkurien irtopalat näyttävät tältä

molemmissa leikkureissa on siis omat hyvät ja huonot puolensa.