Lupasin jo Tampereen messuilla, että itsenäisyyspäivän aikaan saan ohjeen näkyville ja nyt on sitten sen aika...

Tässä käytettävät tarvikkeet, tosin kuvasta puuttuu suihkepullo, jossa on vettä ja käyttämäni 1-puolinen helmiäiskartonki.

Photobucket

Tässä on kuvattu yksipuolinen helmiäiskartonki 250g, jonka nurjaa puolta tässä hyödynnetään. Tämä kartonki on tarpeeksi sileäpintainen ja tiivistä materiaalia, että muste levittyy päälle nätisti ja vesi ei imeydy heti kartongin sisään.

Photobucket

 eli ensiksi olen levittänyt Distress inkin musteita Broken China ja Faded jeans, myös Stormy sky sopii tummemmaksi siniseksi sävyksi. Distress ink on vesiliukoinen ja läpikuultava muste. Muista pyörivä liike, ulkoreunasta keskelle päin. Jos sinulla ei ole musteenlevitintä, niin voit kokeilla meikkisienellä myös.

Photobucket

 Tämän jälkeen laitetaan leimasimeen vesileimamustetta, joka on kirkas ja hitaasti kuivuva muste. Sitten leiman päälle suihkutetaan vettä ja sillä leimataan kortin taustaan. Kuivaa leimakuvan päällä oleva vesi talouspaperilla reippaasti painaen ja voit vielä kuivata kuumailmapuhaltimella lisää. Näin saadaan valkoisia lumihiutaleita.

Photobucket

 Kun paperi on kuiva, voidaan jatkaa leimaamista Distress inkeillä vaikka näin...

Photobucket

 ja jos haluaa kimalletta tekstin ja hiutaleiden päälle, on vastaus Gelly Roll Clear star-kynä. Kynässä on kirkas kimalle, joka vaihtaa väriä alla olevan värin (esim. musteen, kuviopaperin, tussilla kirjoitetun tekstin) mukaan. Lämpimät sävyt saavat kullan hohteen ja kylmät värit hopeaisen, aina sävyyn sopiva kimalle.

Photobucket

ja valkoisissa lumihiutaleissa oli myös kimalletta, joka tuli käyttämäni VersaMark Dazzle Frost-musteen myötä.

Photobucket

Kokeile sinäkin ja jos herää kysymyksiä, niin laita sähköpostia satiininauha at gmail.com. Jos kokeilette tätä, niin laittakaa kommentteihin linkkejä tuotoksiinne. Niitä olisi kiva käydä katsomassa.

Itse olen kasannut näitä pohjia valmiiksi kortiksi esim. näin.