Tänään starttiin Riiviön kanssa Turkuun hyvissä ajoin... klo 8.50. Meillä oli takankontti puolillaan tavaraa, ku olin ottanut mukaani Sinellin uutuuksia, lähinnä näitä ihannoimiani Inkadinkadon leimasimia.

Pysähdyttiin noin puolivälissä Teboil Kivihovissa (löytyy Helsingistä päin ajettaessa viidennen tunnelin jälkeen) ja täytyy antaa huoltoasemalle pisteitä, vaikka olenkin s-ryhmän kannattaja enemmän, että siellä oli apteekki. Sitä olen kaivannut useimmille huoltoasemille matkan varrelle, kun olen liikkuvaa sorttia ja oikeasti aina ei voi kantaa myös koko lääkekaappia mukana tai joku sitten unohtuukin. Nytkin Riiviön allergialääkkeet loppuivat eilen ja oli ollut pienoinen katkos tiedonkulussa, joten en ollut tiennyt ostaa lisää. Sainpahan sitten senkin hoidettua alta pois, varsinkin kuin Turussa oli kevät pidemmällä ja me ollaan molemmat tukossa tämän reissun jälkeen. Samaisessa paikassa pysähdyttiin myös takas tullessa syömään ja kävin mä tutkimassa Kultakeramiikan tehtaanmyymälän, kun kerään sitä sinistä sarjaa.

Tämän pysähdyksen jälkeen reissu sujuikin varsin joutuisaan, mä juttelin Jehkottaren kanssa puhelimessa perille saakka, jonne saavuttiin yhtä aikaa, tosin tunnin etuajassa ;-D Tämä oli kuitenkin tietoinen valinta, koska en ollut halunnutkaan olla paikalla loppuun saakka... arki koittaa ja joskus se voi olla hyvinkin karu viikonlopun jälkeen ;-D Lisäksi tiesin Tarun joutuvan lähtemään ajoissa pois, niin olin päätynyt samaan ratkaisuun. Tosin naureskeltiin Tarun kanssa, että tämä näkemisemme oli neljäs tälle vuodelle, mutta siis seuraavaa kertaa jo innolla odottaen...

Kuva Maijun workshopista

Photobucket

Yleiskuvaa osallistujista omasta nurkastani

Photobucket

Paperikeijun ja Korttipuoti Tiinan pöydät

Photobucket

Kiitoksia vaan kaikille seurasta, kivaa oli jälleen, vaikkakaan en taaskaan kerinnyt kaikkien kanssa juttelemaan.

Itselläni oli sitten samainen korttikurssilla ollut korttiteline täynnä leimasimia ja jotain muutakin pientä ja demosin pariin otteeseen tuota helmiäiskartongille leimaamistani. Tosin en saanut kortteja aivan valmiiksi, vaan ne vaatii pientä viimeistelyä, joten alan niitä saattaa valmiiksi. Kotiin lähdettiin Turusta klo 16.30.