Kävin tänään päiväreissulla Tallinnassa Riiviön, Mamman ja yhden kaverini kanssa. Kamerakin oli mukana, mutta ei sitä ehditty kaivaa laukusta... tai ei ollut mitään kuvattavaa.

Olin omalla autollani liikkeellä, on edelleen yleinen vitsi etten kulje muun rahvaan kanssa laivaan vaan ajelen herroiksi autolla ;-D

Hyvät naurut saatiin Rocca Al Maren McDonaldsilla... Ei edes luettu listaa sen kummemmin ennen tilausta, joka tietenkin kunnon suomituristin lailla tehtiin suomeksi kyselemättä, että osaako henkilökunta suomea vai ei. Jäätiin vaan suu auki, kun kortilla ei voinutkaan maksaa... siis kansainvälinen ravintola ja vain käteisellä piti ostaa. Me oltiin käytetty vaihdetut rahat jo Prismassa, joten hakemaan Mammalta käteistä WC:stä.

Muut menivät pöytään istumaan ja mä jäin tiskille odottamaan meidän hampurilaisia ja hiukan ihmettelen, että kuka otti kalahampurilaisen, kun en sitä tilannut ja muutenkin hampurilaisia oli 5 kpl. Kun kaverini tilasi McFeast ateriaa, ei heillä sellaista ollut edes tarjolla ja tilalle tuli kalahamppari (Fish), joka oli tietenkin kala-allergikolle ;-D Lisäksi Mamma jäi ilman limua, kun hän halusi kahvin, niin ateriaan ei limua enää kuulunutkaan. Se yksi ylimääräinen ateria johtui varmaan mun tilauksesta: kaksi kappaletta.

Pöydässä sitten lajiteltiin tilaukset uudestaan ja naurettiin, että mitäköhän me oltaisiin saatu autokaistalla? Kuitenkin saatiin nämä 5 ateriaa hintaan 17 euroa ja nälkä ei jäänyt.

Askartelutarvikkeita ei reissulla hankittu lainkaan, emme edes käyneet tukussa tällä kertaa. Prismasta tosin ostin uuden virkkuukoukun ;-D

Lisäksi... oletko huomannut Leimailutaivaaseen tulleen uusia sponsoreita ja uuden kauppiaan...? Lisäksi olemme ylittäneet 10 000 kävijän rajan. Messuihin on aikaa enää vajaa kuukausi ja ennakkolippuja myydään vain helmikuun loppuun tai niin kauan kuin niitä riittää... virtuaalimessuille ehtii vielä osallistua.