Siis on jäänyt tämän viikon tapahtumat laittamatta blogiin, otin hiukan aikaa itselle... eli yhtään korttia tai muuta ei ole valmistunut.

Mutta kuitenkin keskiviikkona oltiin Riiviön kanssa Craftican askarteluillassa ja olihan siellä muutama muukin ;-D

Photobucket

Sain myös ostojeni lisäksi väritettyä yhden kuvan, joka on vielä viimeistelemättä. Mulla on tosin aika monta viimeistelyä vailla olevaa kuvaa eli kun väritän vesiväreillä, niin haluan varjostukset tehdä vasta, kun kuva on kokonaan kuivanut.

Ostoksista vaan sen verran... me kun Riiviön kanssa oltiin molemmat asialla, niin mä ostin nämä Rock-a-block eli keinuvat palikat, joilla onnistuu leimaamaan jopa vaativat leimat. Lisäksi tarratimantteja ja Riiviölle XL kukkaleikkurin.

Samalla reissulla käytiin kyllä tyhjentämässä Tikkurilassa Suomalaisen kirjakaupan varasto Cansonin Montvall 200g paperista, joka oli alessa 7e vihko. Siinä on 40 paperia ja Riiivölle ja Maaretille ostin myös nämä Winsor & Newton värit

Photobucket

Meillä värit ovat siis kesällä mökkiversioina, nämä on minusta aivan parhaat ja alekorista bongasin viimeiset. Eli Tikkurilaan ei kannata enää mennä katsomaan ;-D