Sain uusimman Ihana-lehden tänään ja piti selata äkkiä, mitä Askartelukirppiksestä siellä kirjoitettiin.
2007841.jpg
Kuvassa on siis Skomarsin torppa, missä kirppis järjestettiin ja oikealla on myyntipöytäni. Kuvaa klikkaamalla saat sen lukukokoiseksi... kai.

Ihan ensin sattui pieni kirjoitusvirhe silmään... sukunimestäni puuttuu toinen N-kirjain, mutta se on aika yleistä. Joskin harvinaisen sukunimeni (jopa harvinaisempi kuin etunimeni) haluaisin kirjoitettavan oikein.
Yllätykseksi mun farkkutakkini löytyy lehdestä jutusta Bling bling. Swarovskini siis ovat herättäneet huomiota ;-D

Itse en ollutkaan kirjoittanut tästä Askartelukirppiksen alkuperästä. Idean äiti on kaverini Riitta, joka asiaa minulle ehdotti ja siltä istumalta ryhdyin tuumasta toimeen. Eli varasin kirppikselle paikan ja laadin ilmoituksen blogiini. Blogilaisten kesken hyvästä tiimihengestä kertoo se, että Oliveria teki napin tapahtumalle ja Pämppä julistemallin. Muutkin sitten ystävällisesti mainostivat asiaa blogeissaan.
Tälle tapahtumalle oli siis selkeä tilaus ja tulen järjestämään jotain vastaavaa uudestaan jo keväällä, mutta paikka on vielä auki. Tästä tehdään vuotuinen juttu, joskin samanlaisia tempauksia mahtuu varmasti muuallekin Suomeen, jotta mahdollisimman monella on mahdollisuus osallistua.