Huh huh, olihan hieno päivä tänään. Tosi paljon blogituttuja ja muutenkin leimailusta kiinnostuneita, ihana tavata teidät vanhat ja uudet tutut.
Ihan en toimettomana tänään ollut, vaikka kovin montaa korttia en valmiiksi saanutkaan.
Tässä lintukortti
Photobucket
Tämän linnun tein kiireellä siinä päivän alkuun, kun toisenlaisesta linnusta tekemäni mallikortti olisi muuten ollut kiva, mutta kyseisen leimasimen olivat myyneet kokonaan loppuun viikon aikana, kuten kävi myös tämän enkelin kanssa ja kiekuroiden ;-D No, niitä tulee kahden viikon päästä lisää, joten malttia.

Sininen kortti, johon näytin kaksi eri tapaa kinnittää kukkia... eli käytän joko haaraniittiä tai glue dotseja ja helmihattua. Lehdet olen tehnyt laserleikkeistä leikaten osiin. Kyseessä siis iso köynnös.
Photobucket

Perhosia ja jotenkin niin kotoinen ja jouluinen on tuo ruutunauha.
Photobucket

Lintua lisää, mutta nyt tag-muodossa, enää en ehtinyt korttipohjaa katsoa ;-D Loppupäivä menikin sitten vaan reunoja tuputtaen, musteista kertoen ja distresseillä värittäen eri tavoin. Esim tuossa perhoskortissa ja sinisessä kukkakortissa on väritetty Distresseillä...
Photobucket

Mutta tästä jatketaan huomenna, Variston Sinelli on auki klo 12-17 ja mä leimailen ja Tuula skräppää siellä. Tarjouksessa on 12x12" paperit -30% ja tämän päivän tarjoukset leimasimet -10% (ei Magnolia) ja kaikki musteet: osta 4, maksa 3 jatkaa vielä huomisen.
Nähdään siellä ;-D