Oltiin eilen Riiviön ja velipojan kanssa Farmari -messuilla Lahdessa. Mä läksin sinne lähinnä bongaamaan ammuja ja tekemään ostoksia, vaikka olihan siellä vaikka mitä nähtävää.
Ne Bongatut ammut...
Tässä Valion varikolta








Tällaisen paidan ja apukassin hommasin


Ja olihan siellä niitä oikeitakin ammuja




Lisäksi paikalla oli oma kädentaito-osionsa, jossa oli esim. Sinooperi. Siellä käytiin Riiviön kanssa tekemässä avaimen perät. Mullakin on nyt jotain Tildaa.


Ja ostin Fiskarsin osastolta Bansai -sakset. Mä olen ihastellut tuota isoa kädensijaa ja lyhyttä terää, mutta toistaiseksi kokemus puuttuu, että kuinka hyvin nämä soveltuvat askarteluun... Jos ei voi askarrella, niin ei musta kyllä hortonomiakaan tule.


Messuilla oli siis näiden lisäksi työkoneita, niin metsään kuin pellollekin pihapiiristä puhumattakaan, mutta emäntiä ei myöskään ollut unohdettu... oli hiustuotteita, koruja, laukkuja, ompelukoneita ja kaikkea kivaa kotiin. Ihan kaikkea ei edes ehditty katsella ja me sentään kierrettiin sitä isoa aluetta 5 tuntia.
Mutta nyt kotona ja kotityöt odottaa... pyykinpesua ja Riiviön kesälaitumelta palaamisen johdosta tavaroiden paikalleen laittamista. Parit etukäteis postaukset ovat vielä tulossa, mutta muuten... huomiseen.