Sinellissä myydään leimasin palikoita, jotka on heidän oma suunniitelemia. Eli siinä on ohut levy, johon on kiinnitetty pidike erikseen. Itselläni näistä se isoin,
1451658.jpg
joskin en käytä sitä useinkaan leimaamiseen vaan apuna värittämisessä. Hiukan huono kuvata tällaisia kirkkaita, mutta siis tuossa yllä olevassa kuvassa ne ovat pidike ylöspäin.

Minä kuitenkin pidän eniten tästä Distress Inkin musteilla värittämisestä. Minulla ei ole vielä kuin yksi täyttöpullo, kun en ole saanut niitä tarpeeksi kulutettua ;-D Ja mustetyynytkin ovat varsin monikäyttöiset. Eli mä laitan jokaisesta tarvitsemastani mustetyynystä pienen hipaisun tuohon palikkaan näin
1720960.jpg
Tuon takana olevan pidikkeen ansiosta tämä pysyy hiukan vinossa asennossa ja on siksi helppo laittaa seisomaan pöydälle ja ottaa tästä mustetta säiliösiveltimellä värittämiseen. Musteet säilyy kuivumatta pari päivää, jos et ehdikkään väritellä kerralla kaikkea.

Edit.
Tähän tarkoitukseen käy myös tavan halpis tussit. Olen värittänyt niillä tuohon samaiseen pleksiin, kuten myös akvarelliliiduilla ja ottanut väriä säiliösiveltimellä, joka on siis minusta se kaiken a ja o.
1113895.jpg
Itse käytän tuota vasemmalla olevaa keltaista Small- kokoista sivellintä, jota saa Sinellistä ja Heinikasta. Vihreä on sama, mutta kokoa medium. Noita toisia saa Finnstamperilta.