Nostan tätä vähän ylemmäs,  kun stanssasin lisää kuvioita.

Olen tässä nyt stanssannut Spellbinderin nestiksillä valkoista akvarellipaperia, joka on 190g:sta.

Setti 1, 25 kuviota hintaan 5 euroa MYYTY!
Tässä setissä on jokaista kuvaamaani kuviota 5 kpl ja ne ovat neliö, suorakaide, ovaali, ovaali petite ja ympyrä, yhteensä 25 kpl.
1536772.jpg

Setti 2, 30 kuviota hintaan 6 e MYYTY!
Tässäkin 5 kpl jokaista kuvaamaani piparireunaista kuviota: neliö, ympyrä, suorakaide, ovaali ja ovaali petite x 2, yhteensä 30 kpl.
1569027.jpg

Setti 3, 30 kuviota hintaan 6e MYYTY
Tässäkin 5 kpl jokaista muotoa ja värejä yhtä monta eli suorakaide, ovaali, neliö, petite ovaali (2 eri kokoa) ja ympyrä piparireunoilla ja värit ovat musta, lila, vaalean punainen, punalila ja sininen eli yhteensä 30 kpl. Nämä on stanssattu Ruska-kartongista, paitsi sininen on jotain muuta.
1578142.jpg

Petite ovaali on isompi ja pidempi kuin tavallinen ovaali. Tätä stanssia ei myydä Suomessa ainakaan vielä.

Yhteydenotot vain sähköpostilla taavanainen at taavanainen.com.
Muistakaa laittaa osoitteenne jo ensimmäiseen yhteydenottoon, en pidä rekisteriä osoitteista ja on helpompi pakata tuotteet oikein, kun tilaus ja osoite on samassa meilissä.
Toivomuksena maksun suhteen on se, että maksu tapahtuu kohtuullisessa ajassa (3 päivässä siitä kun laskun saa, ellei ostaja kanssani toisin sovi). Tuotteet myydään tilausten tulojärjestyksen mukaan ja postitus tapahtuu heti, kun suoritus näkyy tilillä. Postikulut tilaajalle halvimman mahdollisen mukaan tai noudosta voidaan neuvotella.