Tänään on ollut aivan uskomaton päivä ja taitaa jäädä kuulkaa askartematta tältä päivältä. Riiviö on meinaan nyt saanut päähänsä, että hän tahtoo Marimekon kassin ja mun piti lähteä katsomaan hintoja... Tunnetusti pihinä ihmisenä sitten ostin kangasta, ehkä mä vielä kiroilen moneen kertaan, kun yritän sitä ommella ja vien aineet lopulta Mammalle tehtäväksi. Onneksi suvussa on sentään oikeitakin ompelijoita ;-D
No sen jälkeen mentiin Diacoriin, kun Riiviön astma ei oikein juuri tästä keväästä ole tykännyt ja nyt oli vielä jonkinlainen flunssakin tulossa... mahtoi auttaa tuo eilinen talviturkin pois heitto, mutta tehty mikä tehty.
Sen jälkeen mulla olikin itselle aika fysikaaliseen ja kyllä minusta on aivan ihanaa, kun joku jaksaa noita hartiaseudun lihaksia käydä läpi. Vissiin masokistin vikaa, kun sattuuhan se niin pirusti. Vielä on pari hoito kertaa jäljellä ensi viikolla.
Vielä kävin ruokakaupassa ihmettelemässä, että muutama muukin oli paikalle sattunut samaan aikaan ja "halpaa" bensaakin kurvasin hakemaan ja vihdoin sitten pivän tärkein asia; hain mun Angelan tilauksen.
Ihan vaan perustavaraa otin... akvarellineliökorttipohjia, kirjekuoria, Ruskakartonkia 30 x 30cm ja liimapisaroita. En kuvaa niitä nyt tähän, mutta jatkoa seuraa vaikka voisin kaatua ihan vaan sänkyyn, että pääsen huomennakin vielä ylös.