Siis tänään en ehdi askarrella mitään, kun aamu meni shoppailessa Sinellissä ja Sinooperissä Helin kanssa. Tosin ne on kylä aina sellaisia muutaman tunin reissuja, mutta kun tuo iltavuorokin on vielä edessä.
Sinellistä ostin kuitenkin tulevia kursseja silmällä pitäen hiukan tavaraa, tästä nyt vielä puuttuu akvarellikartongit ja muutaman kaverin ostokset ;-D
1412692.jpg
Otin kuitenkin värillistä kutistemuovia, jos niistä olisi nopea tehdä nappea suoraan. Kutistemuovia oli myös kuviollisena, mutta kunhan nyt ensin testailen ja katson sitten uudestaan.
Fiskarsin uudet leimasimet ovat saapuneet, mä eläimet otin ihan sen lehmän takia ja kukkasia ei kaiketi voi olla koskaan liikaa, kun taustoja tekee.
Lisäksi ostin parit 12" kuviopaperit kirjoja ajatellen, mustetta ja säiliösiveltimiä.

Sinooperiin mentiin vielä pikaiseen katsomaan, kun samalla suunnalla oltiin. Mä aika harvon siellä käyn, mutta nyt teki mieli kaakaota ;-D
1412693.jpg
Kellon viisarii ovat odottaneet mua varmaan kohta vuoden päuivät, joten jospa mä nyt sen kellon saisin valmiiksi. Lisäksi poistokorissa oli Äidille -tarroja ja noita vihreitä leikattuja lehtiä. Jätin niitä sinne vielä muutaman, mutta näitä meinasin käyttää kukkien alla korteissa, kunhan nyt pääsen askarteluun asti taas.
Nappejakaan ei kaiketi voi olla koskaan liikaa...
Antoisa reissu kaikin puolin siis.