Siis ihan ensin starttasin Riiviön kansssa Biltemaan hakemaan biljardipöytää, mutta siihen nyt ei kauan mennyt... Me oltiin autossa takas 10.02. Kauppa aukes klo 10.00. Ajoin sitten Riiviön kotiin pöytänsä kanssa ja sitten kurvasin Maijulle...
Maijun kanssa päätettiin mennä ensin Sinooperiin, koska Tiina oli tulossa hakemaan Sinellistä synttärilahjaansa vasta klo 12 jälkeen. Hiukan katsos epäiltiin, että  saadaanko muuten aikaa kulutettua tarpeeksi ;-D Mä en ostanut Sinooperistä mitään, menin meinaan Maijun ostosten jälkeen Eeppi1 kanssa tekemään rannekorua helmistä.
Sinellin häätapahtumaan oli tuotu näytille kaikki häissä tarvittavat elementit. Siis oli Taikalahjat paikalla, jotka painavat servetit juhliin kuin juhliin. Kakkujakin saattoi ajatella... Niistä kertoi TalkaMat.
Takahuoneessa oli korupaja, että voit suunnitella itsesi näköiset korut juhliin Swarovskin kristalleilla. Siis Tenten tekstausten, Tuulan leimaamisen ja muiden juttujen lisäksi.

Ehdittiin me vihdoin leimasinmusteitakin katsomaan...
Tässä Color it ja VersaFinet
1278650.jpg
tuo alahyllyn tyhjä tila on se, missä olivat VersaFinen mustat tyynyt, jotka on nyt sitten loppuneet. Niitä tulee 3 viikon päästä lisää.

Tässä StazOn -musteet
1278649.jpg

ja tässä metallinhohtoisia Encoren -musteitaja pisaroita alahyllyllä: Brillianceja ja VersaMagic:a. On muuten kova kuhina käynyt siellä, puolet puuttui viime tiistaista ja järjestyskin oli pisaroilta kadonnut kokonaan.
1278647.jpg

Mä tein pienet ostokset
1278648.jpg
Nuo akvarelliliidut olivat poistopuolelta ja me Maijun kanssa otettiin viimeiset 16 kpl paketit. 10 kpl:n paketteja jäi sinne 3 ja niillä oli hintaa 3e. Nuo StazOn -musteet otin kokeeksi, että saan itse kokea kuinka ne toimii.

Sinellistä on myös saatavilla Akvarellikartonkia 190g hintaan: (en ollut edes itse ajatellut asiaa)

A5/50 arkkia        6,- pkk
A4/50  "             12,-   "

Meillä meni Sinellissä 3 tuntia, paikalla tavattiin Heli, Titta, Tiina ja Anne ja ihan muutamia naimisiin meneviä. Hiukan me Maijun kanssa neuvottiinkin leimasinten käytössä. Piti sitten käydä Helillä haukkaamassa pari leipää, että jaksoi taas. Mä meinaan hain vielä Riiviölle kaverin yökylään ja ruokakauppakin oli käymättä. Nyt on kuitenkin syötykin, joten voin alkaa testaamaan tavaroitani.