Hiukan on tylsää ollut, joten me lähdettiin Riiviön kanssa aamulla kaupunkiin. Käydään siellä tosi harvon, kun lähempääkin saa yleensä kaiken tarvittavan. Kierrettiin kuitenkin Forumissa tanssitarvikekauppaa, Seppälä, Glitter, joku muukin rihkamakauppa ja vielä mentiin syömäänkin.
Sitten mun piti päästä lepäämään, niin me mentiin katsomaan Sooloilua päivänäytökseen ja mä sain nauraa ihan kippurassa. Mulle jopa sanottiin, että voitko olla hiljempaa. Siis onko nauraminen nykyään pahasta?
Esimerkkinä...
Miniäkokelas on menossa anoppinsa huonetta imuroimaan ja anoppi tahtookin imuroida itse, mihin miniä sanoo, että imuri on hänelle kuin hammasharja -> hän ei lainaa sitä kenellekkään, johon anoppi sanoo, että hänen huoneensa on kuin alushousut ja sinne ei lasketa ihan ketä vaan... Poika tosin sanoo miniälle, että tuu mun alushousuihin, mihin sitten äiti mutisee, että sinne nyt pääseekin kuka vaan.
En osaa kertoa tilannetta niin kuin se oikeasti meni ja mä nauroin ääneen, ehkä sitten liian kovaa.

Käytiin myös Suomalaisessa kirjakaupassa, Askarelissa ja Sinellissä. Tuli korjattua aukko sivistyksessä ja käytyä Simonkadun Sinellissä, missä en ole ennen käynyt. Siellä on loistava valikoima tavaraa, isompi kuin Varistossa... tietäisin monta ostettavaa juttua, mutta en ollut niihin etukäteen valmistautunut. Tenten kanssa jutustelin jokusen tovin ja pyörittelin käsissäni Fiskarsin kohokuviolevyjä, sellaista 6 kappaleen laatikkoa vaaleanpunaisia levyjä. Niillä olis saanut Bigshotissa kohokuvioitua paperia ja olis ollut nuotteja, tassuja ja vaikka mitä kuvioita. Jätin nyt kuitenkin kauppaan, kun enhän mäkään nyt kaikkia ehdi käyttää.
Ostin kuitenkin nämä...
1178695.jpg

Ehkä saan tänään vielä muutakin aikaan ;-D