Kerroin teille aiemmin ostaneeni Scaprbooking mm -lehden Ruotsin reissullani ja kuinka sen tilasin itselleni. Maksoinkin tilauksen joskus lokakuun puolivälissä ja olen tämän numeron selannut edellisellä Ruotsin reissulla (Maissille kiitos), mutta keskiviikkona se sitten minulle on saapunut.
Jouduin tosin hiukan kovistelemaan, kun ei mitään kuulunut. Tai laitoin heille ensin sähköpostia, että missäs lehteni on? En saanut siihen viikon kuluessa vastausta (taitaa olla aika yleistä ruotslaista käytöstä?) ja laitoin uuden viestin, mihin laitoin pankkini tiedot ja oman tilinumeroni IBAN- koodeineen päivineen. Sen jälkeen sain meiliä, että lehti on tulossa ja olihan tuo kuori päivätty 3.12. ja saapui siis tänne kahdessa päivässä.
1113872.jpg
Kun olin tämän lehden jo selannut, niin kamalasti en siitä odottanut, mutta on siinä ihan hyödyllisiä juttuja. Esim. kuvasarja masking-tekniikasta. Sekin menee muistinvirkistyksenä, että erilaisia tekniikoita voisi käyttää enemmänkin, kun niitä jo kuitenkin aika monen osaa ja tietää.