Kun aiemmin kerroin ostaneeni lahjoja hyväntekeväisyyden nimissä, niin tänään oli paketoinnin vuoro. Toimitan lahjat tänään eteenpäin, joten pitäähän niissä olla paperit päällä. Joulupukki ei ole ennenkään tuonut lahjoja ilman paketointia, ainakaan lapsena.
Mulla ei tietenkään ollut joulupaperia enkä tähän hätään lähtenyt sitä ostamaan. Paketoin lelut  ruskeaan voimapaperiin ja koristelin  leimatuilla ja väritetyillä tontuilla, Magnolioilla tietenkin.  En kuitenkaan voi esitellä paketteja teille, kun niistä tuli  rumia. Siis miksi ihmeessä lelut pitää pakata mitä ihmeellisimpiin muotoihin? Auto oli puoliksi pahvilaatikossa, jonka etureuna oli tietenkin avattu ja peitetty kirkkaalla muovilla, että auto näkyy. Juu, myy varmaan paremmin, mutta yritäppäs paketoida sellaista. Ihan sama Bratz -nuken kanssa. Muoto vaan oli vielä hullumpi, ihan kuin joku vesilätäkkö.
Täytyy sanoa, että munkin hyväntekeväisyydellä on rajansa eli en taida useammalle lapselle lahjoja ostaa, vaikka ostaminen oli kivaa ja ajatuskin hieno, mutta paketointi jo tuskaa.
Tämän takia mä olenkin suosinut paperikasseja ja vaatekaupoissa on joskus ollut pahvilaatikoita, että ei tarvinnut kuin kasata laatikko ja se oli tarpeeksi hieno ulkoa päin. Tämä tietty on tavaran hinnassa mukana, mutta alan uskoa siihen, että se on sen arvoista.