Isolla askarteluporukalla oltiin tällä kertaa liikkeellä: Maiju, Heli, Calle, Maissi, Riiviö ja minä. Kiitokset kaikille jo tässä vaiheessa!
Minä läksin hakemaan Magnolian leimasimia, kun en niitä monien huonojen kokemusten pohjalta ollut tilannut. Ihan alkuun kun en ollut varma, että haluanko niitä vai en. Nyt tiedän etten niitä kaljuja halua, mutta muut jo menee ;-D

Papprikaan olin laittanut meiliä, että kun maissaoloaikamme on rajallinen, niin voisivatko he avata liikkeensä tuntia aiemmin ihan meitä varten? Malin lupasin, että onnistuu, mutta viikonlopun messujen jäljiltä kaikki tavarat eivät ole paikoillaan. Ilmoitin meidän olevan tyytyväisiä, jos päästään vaan sisälle ja hyvin me autettiin katsomaan, että mitä missäkin laatikossa oli. Malinia ei kaduttanut, että avasi normaalia aiemmin.

Thanks to you Malin and we will see again! Next time I will spend more time on your shop and learn more.

Eli Kiitokset Malinille ja takuulla nähdään vielä uudestaan. Ensi kerralla vietän enemmän aikaa vain Papprikassa ja opettelen uutta.

Tässä Malin Papprikan ovella.
1042336.jpg
Ostin Papprikasta yhtä sun toista...
kalenterileimasimen, kukkia, H2O-värit
1042339.jpg
papereita ja aakkostarroja, alinmainen paperi on kyllä Pandurosta
1042338.jpg
ja Magnolian leimasimia sekä Papprikasta että SkapaHobbysta, enää en muista mitkä oli mistäkin.
1042348.jpg
Tähti ei ole Magnolian, mutta se on tuiki tarpeellinen myös. Kuvaan nämä vielä paremmin lähipäivinä, että voitte katsoa mitä multa löytyy.

Pandurosta ostin aikas vähän
1042340.jpg
purkkeja kukkasia varten, punaista 3mm nauhaa, tarroja ja työkalut Fimon käsittelyyn.
ja SkapaHobbysta ostin jo aiemmin kuvassa olleiden leimasimien lisäksi
1042341.jpg
alkoholimusteita, tyynyjä niitä varten ja parit töpöttimet muuten.

Viime reissukuvauksessa on tietoa kulkemisesta näihin kauppoihin. SkapaHobbyyn pääsee punaista linjaa seuraamalla t-banalla Mariatorgetille. Täällä vielä tämän reissun suunnittelua.

Pientä kevennystä vielä tähän loppuun...
Monihan teistä tietää, että Riiviö on minun 12-v tyttäreni. Lisäksi hän on 1 cm pidempi kuin minä, kun ei minua ole pituudella pilattu (159cm) eli tässä asiassa Riiviö ei tule äitiinsä. Laivalla kävimme syömässä Ellas-nimisessä ravintolassa, jossa on lapsille 12 ikään asti seisova pöytä. Riiviöllä oli päällään tunika, tiukat farkut ja saappaat, joissa oli muutama sentti korkoa. Siinä ruokaa valitessaan miestarjoilija sanoo selän takaa, että rouva hyvä, tämä on lasten pöytä.
Käynti optikolla auttaa!