Juu, todella olin suunnitellut meneväni suihkuun, kun sain Arjalta Sinellistä meiliä, että Magnolioita on tullut. Saman tien soitin Maijulleja ei kun menoksi. Sinelli oli mennyt jo kiinni, mutta ei se mitään.
Kuten aiemmassa postauksessa ilmoitin, että ehkä me käydään valkkaamassa parhaat päältä, niin kyllä me hiukan päältä napsaistiin, koska Sinelliin saapui 370 leimasinta, niin ihan kaikkia ei mekään voida ostaa. Tosin soitin mä matkalta Ninskulle, että miten on... onko tarvetta? Ihan kaikkien puhelin numeroita ei kyllä mullakaan ole, että soittorinki jäi pieneksi ;-D Mä en sähköpostia voi autolla ajaessa lähettää.

Tässä Sinellin saalis
1059220.jpg

Sinelli on mukana Tampereen Kädentaitomessuilla 16.-18.11. ja he ottavat leimasimia mukaan sinne. Varauksia voi tehdä etukäteen suoraan Arja Variksen sähköpostiin. Täältä löydät Arjan sähköpostiosoitteen. Halutessasi voit siis varata leimasimet noudettavaksi messuilta, niin nopeutat messuiluasi ja varmemmin saat leimasi. ;-D

Tässä on leimasinten nimet, jotka löytyvät tällä hetkellä:

Helylle Tilda 9,50e,
Mini Flingor 7e,
Väntande Tilda 9,50e,
Lyktor 9,50e,
Snöflingor 11e,
Tilda bakar 9,50e,
Tilda med bullkorg 9,50e,
Tilda med hjärta 9,50e,
Tilda med kälke 9,50e,
Tilda mumsar 9,50e,
Tomtiga Tilda 9,50e,
jaTräd med snöbakgrund 9e.

Magnolian sivuilta voit käydä katsomassa: valitse ensin NYTT Magnolia Design ja sen jälkeen Christmas/winter 2007. Niitä ei pystynyt linkittämään tänne.

ja mun ostamat leimasimet ovat tässä
1059222.jpg