Kävin tässä eilen ihastelemassa Mayn aivan mahtavaa askartelunurkkaa. Ihan vaan hiukan kateellisena katselin ja tänään sitten poikkesin pika pikaa Ikeaan katsomaan systeemejä, että mahtaisiko ne meillekin sopia... mutta ainakaan nyt toistaiseksi ei sovi, mulla ei ole seinätilaa vapaana, kun kolme mappihyllyä täyttää ne. Tai onhan mun sängyn yläpuolella tilaa, mutta sieltä on liian pitkä matka pöydän ääreen.
Mun pöydän vieressä on seistä töröttänyt korivaunu, tiedättehän se sellainen, joka melkein jokaisen kylpyhuoneesta löytyy?
Se oli sitten täytetty korttipusseilla ja ääriviivatarroilla eli pursusi joka suuntaan. Olihan se nurkassakin, mutta ei silti pelastanut. Sen tilalle hommasin Helmer- laatikoston, jonne laitoin mun kaikki leimasimet. Jäi peräti yksi laatikko tyhjäksi, joten nou hätä. Siihen tulee Magnolioita ;-D
Nyt on mappihyllyssä tyhjä hylly, johon keksin taatusti jotain sopivaa, vaikken kyllä tänään.
ainoastaan sitä jo valmiiksi ehdin kirota, että eikös tuokin laatikosto ollut tuhannen palasina. Onneksi ostettiin Lauri Tähkän uusin cd, niin kokoaminen Riiviön kanssa sujui kuin tanssi.