Lupasin jo aiemmin tämän reseptin, vaikkei mulla nyt kuvaa olekkaan liittää...

Tex mex täyte:
400g tomaattimurskaa
1 prk tonnikalaa öljyssä
1-2 sipulia
 ½ ps pakastemaissia
1 valkosipulinkynsi
1-3 tippaa Tabascoa
soijakastiketta
cayennepipppuria
suolaa

Keitä näitä noin ½ tuntia.
Valmista vohvelitaikina ja gluteenitonta taikinaa ei tarvitse turvottaa.

Vohvelitaikina:
3 munaa
2 dl kermaviiliä
2 dl vettä/maitoa
2 dl maissijauhoja
2 dl riisijauhoja
1 tl leivinjauhetta
2 rkl öljyä tai juoksevaa rasvaa

Vatkaa käsin munat ja kermaviili sekaisin. Lisää vesi/maito. Sekoita leivinjauhe jauhoihin ja lisää jauhot ja öljy. Mausta suolalla.
Paista vohvelit rapeiksi ja tarjoile kuuman täytteen kera. Lisäksi sopii myös vihersalaatti.
Vohvelit voi tehdä myös vehnäjauhoista, mutta silloin turvottaisin taikinaa ja ja jauhoja ehkä hiukan vähemmän...