Meillä oli tänään kiva aamuherätys... tai nukkumaan ehdin puolen yön jälkeen ja aamulla kello soi kuuden maissa, niin teki mieli kääntää kylkeä vaan. Meidän piti kuitenkin lähteä Helsingin keskustaan astmalääkärille. Hiukan narisin viime viikolla aikaa varatessani, kun Itäkeskukseen ei ollut vapaita aikoja tänä keväänä ja silmälääkärillekkin olis päässyt paremmin tuonne Espooseen, että mä kuitenkin asun kaupungissa ja en ihan ymmärrä, että lääkärin perässä pitää ajaa kymmeniä kilometrejä.
No, tänään en ajanut keskustaan omalla autollani, kun ruuhka oli aika ja parkkipaikan metsästys olis ollut mulle hiukan liikaa aamu-unisena. Harrastimme siis julkista liikennettä ja se on aika harvinaista herkkua meidän perheessä. Lääkärikäynti meni kuitenkin hyvin ja apteekin varastotkin just meille riitti. Ekat allergiset oireet ilmestyikin lauantaina tai ehkä jo aiemminkin, mutta mä havahduin niihin vasta silloin.
Ensi viikolla sitten mennään silmälääkäriin ja se on Itäkeskuksessa, saas nähdä sitten, että miten meidän mielipiteet uusien pokien suhteen eroaa. Riiviön pokat on meinaan niin solmussa, että niistä ei enää saa kalua ja ehkäpä se näkökin on huonontunut. Joskin Riiviö jo suri, että eihän näkö voi parantua niin, että täytyy luopua laseista?
Ihan on siis äitiinsä tullut, kun mäkin omasta mielestäni näytän paremmalta lasien kanssa kuin ilman. Siksi mulla ei ole piilareita, mutta Riiviö niitä tuskin saisi kuivien silmiensä takia. Nyt otan pienet tirsat ennen töihin lähtöä, jotta jaksan taas.